+44 20 8638 5076
+33 1 85 14 80 04
Xenical billigt i Sverige

Xenical billigt i Sverige

4.69

Xenical är en av de bästa moderna medicinerna för att behandla fetma. Det eliminerar den främsta orsaken till viktökning och hjälper i nästan alla situationer. Du kan köpa Xenical billigt idag på onlineapotek i Sverige. Innan du gör detta är det dock värt att ta reda på vilka egenskaper verktyget har och vad som exakt ingår i dess sammansättning.

Indikationer för användning

Schweiziska läkemedlet Xenical - bantningsåtgärder är specifikt utformade för dem som snabbt vill gå ner i vikt. Xenical är utformat för att behandla fetma hos personer med ett högt kroppsmassaindex. Närvaron av extra kilo är en konsekvens av metaboliska störningar eller en betydande ökning av det dagliga kaloriintaget. Vanligtvis observeras detta hos dem som missbrukar söta bageriprodukter, feta livsmedel.

Xenical kan också användas för behandling av personer som har diagnosen typ 2-diabetes. Detta läkemedel förskrivs i kombination med en diet och läkemedel som sänker sockernivåerna.

Produkter kategori

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris
Xenical 120mg 120mg 30 tabletter kr 892
Xenical 120mg 120mg 60 tabletter kr 1380
Xenical 120mg 120mg 90 tabletter kr 1836
Xenical 120mg 120mg 120 tabletter kr 2323
Xenical 120mg 120mg 150 + 10 tabletter kr 2792
Xenical 120mg 120mg 180 tabletter kr 3069

Släpp läkemedlets form och sammansättning

Xenical presenteras i kapselform för oral användning. Den aktiva substansen är orlistat. En kapsel i kompositionen innehåller 120 mg av denna komponent. Förutom orlistat inkluderar Xenical-formeln även andra ämnen: cellulosa, povidon, talk, stärkelse, natriumlaurylsulfat.

Funktionsprincip

Kärnan i läkemedlets verkan är att blockera verkan av lipas, ett enzym som hjälper till att bryta ner fett. Detta innebär att fett inte längre kan tas upp i blodomloppet och lämnar kroppen i en osmält form naturligt. Fett innehåller mycket kalorier. Att minska mängden kalorier som konsumeras leder till viktminskning.
Läkemedlet hjälper till att blockera processen för energiförsörjning till cellerna i vår kropp, så kroppen börjar spendera ackumulerade reserver.

Hur man tar Xenical bantning

Xenical måste tas en kapsel 3 gånger om dagen, 1 timme efter en måltid. Studier visar att överdosering inte ökar den terapeutiska effekten av behandlingen. Om en person hoppar över en måltid eller maten inte innehåller fett, kan pillret i detta fall inte tas.
Ett viktigt villkor i behandlingen av Xenical är en diet med en kalorifattig diet. Helst bör varje måltid innehålla protein, fetter och kolhydrater. Det är viktigt att se till att det inte finns mer fett än 30% av den totala mängden näringsämnen.
Försök att övervaka din diet när du tar Xenical. Välj grönsaker och frukt, ät mindre fet mat och drick mycket vatten.

Möjliga biverkningar

Vid behandling av Xenical är de vanligaste biverkningarna från matsmältningskanalen. De är förknippade med effekten av orlistat på absorptionen av fetter. På grund av det faktum att mängden fettsyror i tjocktarmen ökar kan obehagliga ögonblick som oljig utflöde från ändtarmen, flatulens, diarré och falsk trang till avföring uppstå. Som regel förekommer dessa reaktioner först i början av behandlingsförloppet och passerar oberoende efter ett tag. För att minska deras svårighetsgrad rekommenderas att begränsa användningen av feta livsmedel.

Kontra

Xenical ska inte användas till personer med diagnos av kroniskt malabsorptionssyndrom. Bland kontraindikationerna finns också kolestas och en allergi mot orlistat eller någon annan del av läkemedlet.
Eftersom djupgående studier av effekten av orlistat på embryot inte har genomförts rekommenderas inte läkemedlet för användning under graviditet och under amning hos kvinnor.

Speciella instruktioner

Det finns bevis för att absorptionen av vitamin D, E, K, A och beta-karoten under behandlingen med Xenical försämras. Av detta skäl rekommenderar tillverkare att ta vitamintillskott under kursen.

Xenical fördelar

Trots det ganska höga priset på Xenical är detta läkemedel mycket populärt. Dess huvudfördel anses vara en hög effektivitetsnivå, särskilt jämfört med andra läkemedel för viktminskning. Dessutom har användningen av Xenical många andra fördelar:
låter dig gå ner i vikt utan strikta kostbegränsningar;
skyddar mot diabetes, hjärtattack och andra komplikationer som resulterar i övervikt;
vid korrekt användning, har en låg risk för biverkningar;
klarat alla nödvändiga kliniska studier, har ett antal internationella kvalitetscertifikat;
finns på apotek utan recept från läkare.

Lagringsregler

Xenical ska förvaras på en plats som är lika väl skyddad från överdriven fukt och solljus. Dessutom är det nödvändigt att säkerställa att läkemedlet inte faller in i åtkomstzonen för små barn eller djur.

Var kan man köpa Xenical i Sverige utan recept?

Personer som är överviktiga och vill tappa det kan alltid köpa Xenical i vårt onlineapotek. Att beställa Xenical online garanterar betydande besparingar. Om du har några frågor om hur du använder Xenical, kontakta din läkare eller kontakta vårt supportteam.
Det finns ingen anledning att få ett recept för Xenical när du köper från ett onlineapotek, men om du har några hälsoproblem bör du rådfråga din läkare.