+44 20 8638 5076
+33 1 85 14 80 04
Levitra online i Sverige

Levitra online i Sverige

4.62

Köp Levitra på nätet — detta är ett mycket bra alternativ för män som vill bli av med impotens och börja njuta av ett pulserande sexliv. Levitra är ett exempel på hög kvalitet, därför är det effektivt och helt säkert.

Användningen av Levitra tabletter gör det möjligt att uppnå en erektion av 86% av patienterna med mild till måttlig erektil dysfunktion. Effekten varar från 8 till 12 timmar.

Vad är Levitra

Levitra är ett läkemedel som används för att behandla erektil dysfunktion. Det är populärt i europeiska länder, såväl som i Amerika och Kanada. Läkemedlet skiljer sig från generiska medel i den ursprungliga formuleringen, såväl som tabletternas olika utseende och antalet kapslar i förpackningen.

Den aktiva ingrediensen i Levitra är vardenafil. Vardenafil visar höga resultat hos män från den första dosen, och det är helt oberoende av ålder eller form av erektil dysfunktion. Det är en syntetisk ingrediens med egenskaper av PDE5-hämmare. En tablett kan innehålla 20 mg av den angivna komponenten.

Produkter kategori

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris
Original Levitra 20mg 20mg 4 tabletter kr 443
Original Levitra 20mg 20mg 12 tabletter kr 792
Original Levitra 20mg 20mg 24 + 4 tabletter kr 1280
Original Levitra 20mg 20mg 48 + 4 tabletter kr 2272
Original Levitra 20mg 20mg 96 + 8 tabletter kr 4254
Original Levitra 20mg 20mg 120 + 8 tabletter kr 5104

Vem ska ta läkemedlet?

Alla män som lider av minskning i potens kan använda Levitra. Detta tillstånd manifesteras vanligtvis som erektil dysfunktion. Detta leder till det faktum att en man inte kan uppnå en erektion eller inte kan upprätthålla den på en bra nivå, tillräcklig för samlag.

Erektil dysfunktion kan vara ett resultat av överansträngning, stress, sömnlöshet, en stillasittande livsstil. I vissa fall är det också ett tecken på allvarliga sjukdomar: diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, hormonella problem.

Medicinsk effekt

För att uppnå en erektion hos en man, bör de släta musklerna i de kavernösa kropparna i penis och arterioler slappna av. Vardenafil blockerar PDE5 - en komponent som hämmar denna process. Som ett resultat sker en erektion inom några minuter med sexuell upphetsning och varar så länge som det behövs.

Hur man använder läkemedlet på rätt sätt?

Levitra 20 mg tabletter ska tas oralt. Den optimala dosen av läkemedlet är 20 mg. Män över 65 år bör börja med en dos av 5 mg av den aktiva substansen. Den angivna mängden vardenafil indikeras också för personer med av olika kroniska sjukdomar. För mer exakta rekommendationer om doseringen av Levitra måste du konsultera en läkare.

Tabletten ska användas och tvättas med vatten 25-60 minuter före sexuell kontakt. 20 mg vardenafil — maximal daglig dos, av detta skäl rekommenderas det inte att använda läkemedlet oftare än en gång om dagen. Effekten av läkemedlet varar i 6-8 timmar.

Levitra och alkohol

Regelbunden konsumtion av alkoholhaltiga drycker eller en alltför stor dos av alkohol kan ge en dålig effekt på verkan av Levitra. Av detta skäl rekommenderar tillverkarna inte att kombinera det med produkter som innehåller alkohol. Men en liten mängd alkohol (1-2 doser) påverkar inte läkemedlets effektivitet väsentligt.

Möjliga biverkningar

Levitra är relaterat till läkemedel som tolereras väl och som sällan orsakar biverkningar. I sällsynta fall kan du uppleva huvudvärk, illamående, rodnad i ansiktet, känsla av feber. Ännu mindre vanligt är ryggsmärta, nedsatt syn, rinnande näsa, näsblod, ljuskänslighet. Om det finns några varningstecken bör du rådfråga en läkare.

Kontraindikationer

Levitra är förbjudet till kvinnor och barn. Följande punkter gäller också för kontraindikationer:

 • individuell intolerans mot vardenafil;
 • priapism eller en ökad tendens till det;
 • allvarliga kardiovaskulära sjukdomar;
 • hypotension;
 • allvarligt lever- eller njursvikt.

Interaktion med andra läkemedel

Det är oönskat att använda samtidigt vardenafil och andra läkemedel. Dessa läkemedel inkluderar vissa antibiotika, läkemedel för behandling av HIV-infektion, nitriter, antidepressiva medel, sömntabletter. Det är också förbjudet att kombinera användningen av Levitra med användningen av andra läkemedel för behandling av impotens.

Överdosering

Det genomförts forskning med patienter som tog 80 mg vardenafil per dag. Experimentet visade att överskottsdosen inte ledde till betydande biverkningar eller uttalad intoxikation. De flesta hade ryggsmärta, som är ett karakteristiskt tecken på en överdos.

Fördelarna med Levitra

Priset på Levitra Original är ganska högt jämfört med generiska. Men detta inte på något sätt påverkar dess popularitet. Många föredrar den ursprungliga medicinen på grund av att det enda sättet de kan vara säkra på kvaliteten.

Behandling av erektil dysfunktion med hjälp av Levitra har många fördelar:

 • snabb effekt (träder i kraft 30 minuter efter användning av tabletten);
 • effekten varar i 8 timmar;
 • orsakar sällan negativa reaktioner;
 • förbättrar kvaliteten på sexlivet;
 • verkar med alla typer av erektil dysfunktion;
 • inte beroendeframkallande;
 • ingen negativ effekt på spermakvalitet, läkemedlet kan användas av män som planerar ett barn.

Villkor för förvaring av läkemedlet

Levitra tabletter 20 mg måste förvaras på en torr plats, rumstemperaturen bör inte överstiga 30 grader. Det är också viktigt att små barn inte har tillgång till läkemedlet.

Levitras hållbarhet är 36 månader från tillverkningsdatumet. Du kan inte ta tabletter efter den angivna termen.

Var kan man köpa Levitra utan recept i Sverige?

Vi kan råda alla som söker ett kvalitetsläkemedel att öka potensen att köpa Levitra i ett onlineapotek. På vår webbplats presenteras Levitra i en dos på 20 mg, i förpackningar med ett annat antal tabletter (från 4 till 40 stycken). Dessutom väntar en trevlig bonus på dig: varje klient kommer att få flera tabletter i present.

Forsta-Apotek har den ursprungliga Levitra till försäljning produktion av det tyska läkemedelsföretaget «Bayer». Onlineapoteket har alla nödvändiga certifikat och har klarat de nödvändiga kliniska testerna. Du kan köpa Levitra utan recept, men vi rekommenderar att du konsulterar din läkare innan du gör ett köp.