+44 20 8638 5076
+33 1 85 14 80 04
Levitra Generisk online i Sverige

Levitra Generisk online i Sverige

4.74

Levitra är ett av de mest effektiva läkemedlen för problem med potensen. Det är mycket populärt bland män i olika åldrar. Du kan köpa Levitra Generisk Online i onlineapoteket Forsta-Apotek i Sverige. På vår webbplats finns det alltid låga priser, liksom ett stort urval av mediciner för att förbättra erektionen.

Vad är Levitra Generisk?

Läkemedlet «Levitra» skapades som en analog till den populära Viagra. Båda läkemedlen har liknande effekter, men Levitra är mycket effektivare. Enligt kliniska prövningar fungerar Levitra 2-3 gånger bättre än de berömda blåpillerna. Det är därför det är efterfrågat över hela världen trots det höga priset.

Generisk Levitra skapades i enlighet med den ursprungliga formeln. Det produceras i stora läkemedelsföretag, där det passerar strikt kvalitetskontroll. Pris för Levitra Generisk är mycket lägre, av detta skäl kan ett mycket större antal människor köpa det.

Produkter kategori

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris
Generisk Levitra 20mg 20mg 10 tabletter kr 304
Generisk Levitra 20mg 20mg 20 tabletter kr 509
Generisk Levitra 20mg 20mg 30 + 4 tabletter kr 682
Generisk Levitra 20mg 20mg 60 + 6 tabletter kr 1267
Generisk Levitra 20mg 20mg 90 + 8 tabletter kr 1747
Generisk Levitra 20mg 20mg 120 + 10 tabletter kr 2166
Generisk Levitra 20mg 20mg 180 + 10 tabletter kr 2833

Beskrivning av läkemedlets sammansättning

Levitra är i form av tabletter som måste användas inuti. Beroende på dos kan läkemedlet innehålla 10 eller 20 mg aktiv substans. Den aktiva ingrediensen är «vardenafil». Det är en komponent av syntetiskt ursprung, vilket gör det möjligt att bli av med problem med styrka under första användningen.

Hur fungerar Levitra?

I de flesta fall uppstår erektil dysfunktion på grund av problem med blodkärl, vilket leder till dålig cirkulation i bäckenet. Levitra har en vasodilaterande effekt, aktiverar blodflödet, eliminerar stagnation i kroppen. Läkemedlet börjar fungera efter 15-25 minuter efter administrering och effekten varar i 4-6 timmar.

Användningsmetod

Det rekommenderas att använda Levitra omedelbart före sex. Den optimala administreringstiden - 30-50 minuter före sexuell kontakt. Tabletten sväljs hela och tvättas sedan med vatten i tillräcklig mängd.

Den optimala enkeldosen av Levitra Generisk är 10-20 mg. Tillverkarna rekommenderar inte att använda mer än 20 mg vardenafil per dag. Den angivna dosen ska reduceras till 5 mg för män som använder läkemedel som innehåller ketokonazol, erytromycin eller itrakonazol.

Indikationer för användning

Erektil dysfunktion är en indikation för Levitra. Denna term betyder en dysfunktion av sexuell funktion hos en man, som ett resultat av att en erektion är mycket svag eller inte alls förekommer, även under sexuell stimulans. En liknande patologi finns hos många män, men män äldre än 40-50 är särskilt mottagliga för den. Det finns också predisponerande faktorer: diabetes, övervikt, rökning, stillasittande livsstil, frekvent stress.

Biverkningar

Hos cirka 1% av män kan Levitra orsaka biverkningar. De vanligaste symtomen:

 • huvudvärk;
 • rodnad på ansiktets huden;
 • lätt blodtrycksökning;
 • yrsel;
 • kväljningen.

Som regel förekommer ovanstående reaktioner endast vid den första användningen av läkemedlet och försvinner helt med ytterligare användning av Levitra.

Fördelarna med Levitra

Levitra Generisk har en välförtjänt popularitet hos svenska män. Köpare noterar följande styrkor av läkemedlet:

 • lågt pris;
 • förmågan att kombinera piller med olika livsmedel och alkohol;
 • snabb effekt;
 • långvarig effekt (som varar upp till 6 timmar);
 • säkerhet för hälsa (om du använder läkemedlet enligt bruksanvisningen);
 • komfort vid användning (du behöver bara dricka en tablett innan sexuellt samlag).

Var kan man köpa Levitra Generisk utan recept i Sverige?

Miljoner män runt om i världen har redan upplevt effekten av Levitra Generisk. I Sverige är det mest lönsamma sättet att köpa ett läkemedel att beställa i Fosrta-Apotek onlineapotek. Vi garanterar en låg kostnad och ger också möjlighet att köpa Levitra utan recept från läkare. Om din beställning kostar 200 euro eller mer, kommer vi att leverera den till dig helt gratis.

Om du inte har använt detta läkemedel tidigare, kontakta din läkare innan du köper läkemedlet. Detta hjälper dig att få ut mesta möjliga av din produkt och minska risken för biverkningar.